Ansiktsbehandling för ditt ansikte 
Pomeline Logo Vit Meny Hem Erbjudanden Nyheter Behandlingar Produkter Boka tid Kontakt
ansiktsbehandlingar

Ansiktsbehandling

Behandlingarna som erbjuds är anpassade efter just er hudtyp. Alla produkter är baserade på naturliga ingredienser utvunna från havet och växtriket. De är heller inte testade på djur. Produkterna garanterar er synliga resultat redan efter första behandlingen.


ansiktsbehandling sothys vinter och höst 2023

Den nya säsongsbehandlingen höst/vinter 2023 har anlänt med väldoftande toner av Svart te och Bergamot

Hösten och vinterns nya behandling innehåller härliga mineraler, bergamot och svart te. Bergamot har en rengörande och avstressande effekt medan svart te stimulerar hudcellerna och dess antioxidanter gör att denna behandling blir en riktig cocktail av mineraler som kommer att boosta din hy, ge ett strålande lyster och göra den redo att möta höst- och vinterårstiden.

Rengöring, peeling, tömning av porer med ångbad, massage, mask samt avslutning med applicering av serum och vårdande crème.

Skön, avkopplande, fuktgivande och näringsrik behandling för alla hudtyper.

Ungefärlig tid: 1 tim och 15 min.
Pris: 1250:-


Klassisk Ansiktsbehandling 75 min

Passar alla hudtyper och skräddarsys alltid efter dina unika behov. Rengöring, peeling, ångbad, portömning, behaglig massage av ansikte, hals och axlar som hjälper er att koppla av samt ökar blodcirkulationen, ansiktsmasken är anpassad till just din behov. Behandlingen avslutas med en applicering av en crème som ger mjukhet, fukt och näring.

Ungefärlig tid: 1 tim och 15 min.
Pris: 1250:-


Professional anti-age collagen 75 min

Denna kraftfyllda anti-age ansiktsbehandling jämnar ut fina linjer och rynkor tack vare dess kraftfullt ytstrukturförbättrande teknologi som avlägsnar döda hudceller. Dess djupt återfuktande ingredienser arbetar för att få fram en hälsosam hud som strålar från insidan och ut. Samtidigt som huden plumpas så minimeras fina linjer genom att fuktighetsnivån i huden omedelbart fördubblas vilket resulterar i ett mer ungdomligt spänstigt utseende.

Efter bara en behandling ser huden slätare ut, känns fastare och får en fantastisk lyster.

Ungefärlig tid: 1 tim och 15 min.
Pris: 1350:-


Superfood Pro Radiance 75 min

Ger ny lyster till trött och stressad hud Ge stressad, glåmig hud en riktig vitaminkick fullmatad med superfoods, mineraler och spårämnen. En speciellt utformad massageteknik som ökar mikrocirkulationen kombineras med högeffektiva ingredienser som kliniskt bevisat gör huden smidig, fast och med en fräsch lyster. Behandlingen förstärks genom en lyxig hand och armmassage.

Ungefärlig tid: 1 tim och 15 min.
Pris: 1250:-


Ansiktsbehandling ”Gentleman” 75 min

Denna skräddarsydda syresättande ansiktsbehandling är anpassad till de speciella behoven för mannens hud och ger en härlig avslappning. Motverkar trött och glåmig hud. Vitaliserar och ger huden en fräsch och fin lyster.

Ungefärlig tid: 1 tim och 15 min.
Pris: 1250:-


Fresh-up behandling 45 min

I denna korta behandling ingår rengöring, peeling, ansiktsmassage, mask samt applicering av kräm. Behandlingen ger en mjukgörande effekt och vacker lyster.

Ungefärlig tid: 45 min.
Pris: 720:-


ansiktsbehandlingar

Välkommen ombord!
Med mitt nya märke Elemis vill jag ta med dig till olika delar av världen: engelska rosor skördade för hand i England, japansk kamelia, Tahitisk monoi och algextrakt från världens hav.
Ta huden, sinnet och kroppen på en sensorisk resa, genom att fresta sinnena och väcka själen till liv. En frisk fläkt ger en lugn aura.