Ansiktsbehandling för ditt ansikte 
Pomeline Logo Vit Meny Hem Erbjudanden Nyheter Behandlingar Produkter Boka tid Kontakt

Ansiktsbehandlingansiktsbehandling

Behandlingarna som erbjuds är anpassade efter just er hudtyp. Alla produkter är baserade på naturliga ingredienser utvunna från havet och växtriket. De är heller inte testade på djur. Produkterna garanterar er synliga resultat redan efter första behandlingen.


Ansiktsbehandlingar från Sothys

Den nya säsongsbehandlingen höst och vinter 2022 har anlänt med fräscha toner av Gojibär och apelsin.Ungefärlig tid: 1 tim. och 15 min.

Pris: 850 kr


emis ansiktsbehandlingar

Ansiktsbehandlingar från ELEMIS

Välkommen ombord!
Med mitt nya märke Elemis vill jag ta med dig till olika delar av världen: engelska rosor skördade för hand i England, japansk kamelia, Tahitisk monoi och algextrakt från världens hav.
Ta huden, sinnet och kroppen på en sensorisk resa, genom att fresta sinnena och väcka själen till liv. En frisk fläkt ger en lugn aura.Pro-Glow Renewal Facial

FOR GORGEOUS GLOWING SKIN
Elemis trippel-djuprengörande signaturansiktsbehandling fylld med prebeotika och starka antioxidanter som tillsammans med djupt återfuktande ingredienser arbetar för att få fram en hälsosam hud som strålar från insidan och ut. Efter bara en behandling ser huden synligt utvilad och balanserad ut.

Tid: 75 min
Pris: 1250:-


Pro-Glow Smooth

THE HIT WORKOUT FOUR YOUR SKIN
Denna kraftfyllda anti-age ansiktsbehandling jämnar ut fina linjer och rynkor tack vare dess kraftfullt ytstrukturförbättrande teknologi som avlägsnar döda hudceller. Samtidigt som huden plumpas så minimeras fina linjer genom att fuktighetsnivån i huden omedelbart fördubblas vilket resulterar i ett mer ungdomligt spänstigt utseende.

Efter bara en behandling ser huden slätare ut, känns fastare och får en fantastisk lyster.

Tid: 75 min
Pris: 1350:-


Superfood Pro Radiance

Ger ny lyster till trött och stressad hud
Ge stressad, glåmig hud en riktig vitaminkick fullmatad med superfoods, mineraler och spårämnen. En speciellt utformad massageteknik som ökar mikrocirkulationen kombineras med högeffektiva ingredienser som kliniskt bevisat gör huden smidig, fast och med en fräsch lyster. Behandlingen förstärks genom en lyxig hand och armmassage och avslappnande skalpmassage.

Tid: 75 min
Pris: 1250:-


Bt-titan ansiktsbehandling.
-för jämnare och slätare hudstruktur
Avancerade resultat – utan nålar

bt titan® är en högkvalitativ så kallad mikropenna för professionellt bruk. Den används för att utföra professionell mekanisk mikroslipning och även inslussning av kraftfulla serum. Med hjälp av så kallade Nano Tips, som är små pyramidformade tippar i slitstark silikon, poleras hudytan vilket innebär att struktur och hudton jämnas ut. Behandlingen anpassas efter ditt hudtillstånd och vi rekommenderar den särskilt till dig som upplever problem med förstorade och/eller tilltäppta porer, ojämn pigmentering eller mer markanta mimiska linjer och uttorkad hud.

Resultat som syns

Med bt-titan® optimerar hudterapeuten din behandling genom att exakt anpassa och kontrollera styrkan av mikroslipning eller inslussning efter ansiktets olika zoner. I stället för att som med microneedling orsaka öppna kanaler i huden, så luckras hudytans celler upp med hjälp av de hygieniska och engångsförpackade tipparna. Detta stimulerar både cellförnyelse och hudens förmåga att absorbera aktiva ingredienser. Behandling med bt-titan® är perfekt för dig som söker det där lilla extra men inte vill hantera biverkningar efter mer invasiva tekniker. Kontakta din auktoriserade hudterapeut för mer information och rådgivning.

bt titan® - ansiktsbehandling med mikroslipning/inslussning

I samband med den inledande konsultationen och hudanalysen kommer du och din hudterapeut överens om målsättningen med din behandling. Hudterapeuten skräddarsyr därefter en unik behandling och kommer tillsammans med mikropennan bt titan® att använda kraftfulla behandlingsprodukter för att se till att du får så maximala resultat som möjligt. Välj mellan följande inriktningar på din bt titan-behandling:

För att uppnå bästa resultat rekommenderas att man gör en kur under tre tillfällen. Behandlingen tar ca. 45 min
Pris: 1700:- per behandlingstillfälle.

Specialerbjudande!
Vid köp av 3 behandlingar ges 1000:- rabatt.


Återfuktande ansiktsbehandling

En intensiv och återfuktande ansiktsbehandling som ger en absolut känsla av välbehag, komfort och fullständig återfuktning.

Komplett, universal, multi-målinriktad behandling för alla hudtyper. Under behandlingen gör vi en grundlig rengöring, enzimatiskt peeling, ångbad, portömning, modelage/ massage, applicering av peel-off plumping mask och som avslutning läggs anpassande serum och crème.

Fördelar: Slät utfylld och synligt yngre hud, ”plumping” effekt.

Ungefärlig tid: 1 tim och 30 min.

Pris: 820 kr


Ansiktsbehandlingar från dr. Belter

Aloe Vera Sensitive Treatment

Lugnande och återbyggande behandling för dig med hyperkänslig hy.

PASSAR
Alla men speciellt känslig och hyperkänslig hud.

EGENSKAP OCH FOKUS
Antiinflammatorisk, återuppbyggande, sårläkande, återfuktande och fuktbindande, lugnande och mjukgörande.

UTFÖRANDE
Rengöring, peeling med Enzym cream peeling, massage, mask och avslutande applicering av serum och ansiktskräm

Ungefärlig tid: 60 min.

Pris: 750 kr


Stress Release Hydroboost-Treatment

Intensivt återfuktande behandling med avslappande ädelstensmassage och aloe vera mask.

PASSAR
Alla men speciellt för torr och irriterad hud.

EGENSKAP OCH FOKUS
Djupt återfuktande, lugnande och avslappnande antistress för huden.

UTFÖRANDE
Rengöring, peeling, applicering av ampull Intensa, portömning, massage, mask och avslutande applicering av serum och ansiktskräm.

Ungefärlig tid: 1 tim. och 15 min.

Pris: 850 kr


Övriga ansiktsbehandlingar

Klassisk ansiktsbehandling

Rengöring, peeling, ångbad, portömning, behaglig massage av ansikte, hals och axlar som hjälper er att koppla av samt ökar blodcirkulationen, ansiktsmasken är anpassad till just din behov. Behandlingen avslutas med en applicering av en crème som ger mjukhet, fukt och näring.

Ungefärlig tid: 1 tim och 20 min

Pris: 825 kr


Fresh-up behandling

I denna korta behandling ingår rengöring, peeling, ansiktsmassage, mask samt applicering av kräm. Behandlingen ger en mjukgörande effekt och vacker lyster.

Ungefärlig tid: 45 min.

Pris: 725 kr


Ansiktsbehandling för män

Denna skräddarsydda syresättande ansiktsbehandling är anpassad till de speciella behoven för mannens hud och ger en härlig avslappning. Motverkar trött och glåmig hud. Vitaliserar och ger huden en fräsch och fin lyster.

Ungefärlig tid: 1 tim. och 15 min.

Pris: 825 kr