Erbjudanden på hudvård och ansiktsbehandling 
Pomeline Logo Vit Meny Hem Erbjudanden Nyheter Behandlingar Produkter Boka tid Kontakt

Erbjudandenfå 15 % rabatt hos dr.Belter på ditt första köp

Bt-titan ansiktsbehandling.
-för jämnare och slätare hudstruktur

Avancerade resultat – utan nålar

bt titan® är en högkvalitativ så kallad mikropenna för professionellt bruk. Den används för att utföra professionell mekanisk mikroslipning och även inslussning av kraftfulla serum. Med hjälp av så kallade Nano Tips, som är små pyramidformade tippar i slitstark silikon, poleras hudytan vilket innebär att struktur och hudton jämnas ut. Behandlingen anpassas efter ditt hudtillstånd och vi rekommenderar den särskilt till dig som upplever problem med förstorade och/eller tilltäppta porer, ojämn pigmentering eller mer markanta mimiska linjer och uttorkad hud.

Resultat som syns

Med bt-titan® optimerar hudterapeuten din behandling genom att exakt anpassa och kontrollera styrkan av mikroslipning eller inslussning efter ansiktets olika zoner. I stället för att som med microneedling orsaka öppna kanaler i huden, så luckras hudytans celler upp med hjälp av de hygieniska och engångsförpackade tipparna. Detta stimulerar både cellförnyelse och hudens förmåga att absorbera aktiva ingredienser. Behandling med bt-titan® är perfekt för dig som söker det där lilla extra men inte vill hantera biverkningar efter mer invasiva tekniker. Kontakta din auktoriserade hudterapeut för mer information och rådgivning.

bt titan® - ansiktsbehandling med mikroslipning/inslussning

I samband med den inledande konsultationen och hudanalysen kommer du och din hudterapeut överens om målsättningen med din behandling. Hudterapeuten skräddarsyr därefter en unik behandling och kommer tillsammans med mikropennan bt titan® att använda kraftfulla behandlingsprodukter för att se till att du får så maximala resultat som möjligt. Välj mellan följande inriktningar på din bt titan-behandling:

För att uppnå bästa resultat rekommenderas att man gör en kur under tre tillfällen. Behandlingen tar ca. 45 min
Pris: 1700:- per behandlingstillfälle.

Specialerbjudande!
Vid köp av 3 behandlingar ges 1000:- rabatt.