Brasiliansk vaxning -intimvaxning för kvinnor 
Pomeline Logo Vit Meny Hem Erbjudanden Nyheter Behandlingar Produkter Boka tid Kontakt

Brasiliansk vaxningansiktsbehandling

Hos Pomeline kan du känna dig trygg. Jag har lång erfarenhet av brasiliansk vaxning och utför behandlingen på ett professionellt, snabb, noggrant och mycket hygieniskt sätt. I mitt hemland Frankrike är det en livsstil att göra brasiliansk vaxning då vi har ett mycket varmare klimat.

Brasiliansk vaxning utförs endast för kvinnor.

Ungefärlig tid: 30 min

Pris: 750 kr


Om brasiliansk vaxning

Brasiliansk vaxning kommer ursprungligen från Brasilien och innebär att man bara lämnar lite hårväxt där framme, brasiliansk vaxning är anpassat till string trosor bärande. Hollywood vaxning lämnar inget, man avlägsnar allt könshår. Självklart skräddarsyr jag din brasilianska vaxning, du bestämmer själv hur den skall se ut! Den dag man vaxar brasiliansk skall man helst bära bomulls underkläder, helst inte hård sittande. Efter brasiliansk vaxning skall man inte bada samma dag och inte sola på 2 dagar. Hoppas att jag har kunnat beskriva brasiliansk vaxning för er som aldrig har utfört den! Mycket noggrann hygienisk brasiliansk vaxning görs i min hudvårdssalong. Och var inte rädd, första gången tar vi det mycket försiktigt!

Lycka till med er brasilianska vaxning!

Jag skall börja beskriva för dig som kanske aldrig har gjort brasilianskt vaxning vad det innebär! Först ville jag bara säga att det är absolut normalt att vara rädd första gången man går till en främmande människa. Det kan kännas väldigt pinsamt och man kan också känna sig väldigt utlämnad när man gör sin första brasilianska vaxning. Var inte orolig! du skall tänka på: att utan dig som kund har jag inget jobb! Jag är professionell och tittar bara hur dina hårstrån växer inget annat, när jag utför brasiliansk vaxning. Jag är pratsam vilket är avledande och samtal fungerar bra för att bryta isen när jag utför brasiliansk vaxning. Jag använder mig av olika metoder och gör allt för att din brasilianska vaxning skall bli så smärtfritt som möjligt. Jag är extrem noggrann och hygienisk (säkerligen beroende på min bakgrund inom sjukvården) när jag utför brasiliansk vaxning. En annan viktig sak att också tänka på är att aldrig lyssna på någon som har utfört en brasiliansk vaxning innan du själv provar för första gången. Smärta är olika från person till person, till exempel de som är rödhåriga har ofta känsligare hud. Det viktigaste är att koncentrera sig på slutresultatet och vara positiv inställd och ta det som ett äventyr! När det gäller själva brasilianska vaxningen använder jag mig av de bästa vaxerna som finns p.g.a. olika längd på hårstrån, hudkänslighet. Jag har många olika sorters vax för att kunna utföra den bästa brasilianska vaxningen. Vax finns i olika dofter såsom vanilj, choklad, lavendel, skogsbär m fl. Jag för- och efterbehandlar alltid din hud med lugnande och desinficerande produkter. Brasiliansk vaxning görs i en lugn och behaglig miljö där du kan känna dig trygg och avslappnad och om du önskar till en avslappnande musik! Resultatet blir fantastiskt redan efter några gånger av brasilianskt vaxning. Hårstråna glesas och stråna blir mycket tunnare och släpper lättare från själva hår roten och det gör mindre ont. Lagom tid mellan vaxningstillfällena är 4 till 6 veckor. Att vaxa sig regelbundet gör att hårstråna med tiden tröttnar och växer inte längre på vissa ställen. Raka helst inte mellan vaxningstillfällen, då blir det svårare att få till ett långvarigt resultat!

Vad skall du tänka på efter behandlingen?

Du bör avstå från att träna, bada och sola 48 timmar efter brasiliansk vaxning, då huden är mycket känslig och porerna är extra mottaglig för bakterier. Använd helst ingen parfym på vaxade områden dagarna efter vaxning. Jag rekommenderar även att du efter brasilianskt vaxning, bär bomullsunderkläder så att huden kan andas och inte blir irriterad.

Jag önskar dig lycka till och hoppas att de flesta av dina frågor blev besvarade och jag ser fram emot ditt besök och en trevlig pratstund med dig. Skulle du ha flera frågor när det gäller brasiliansk vaxning, tveka inte att kontakta mig!