Pomeline logo hudvårdssalong
köpa sothys produkter
Boka tid hos Pomeline skönhetssalong
brasiliansk vaxning
Brasiliansk Vaxning
Professionell, snabb och noggrann Brasiliansk Vaxning från en av Göteborgs mest erfarna och omtyckta skönhetssalong!

Nyheter och erbjudanden på hudvård och ansiktsbehandling från Skönhetssalongen Pomeline
Sothys säsongsbehandling

Den nya säsongsbehandlingen höst/vinter har anlänt med noter av Päron & Mandel!

Låt dig frestas av mandels sötma och päronets doft i denna ljuvliga ansiktsbehandling nu när hösten har kommit. Efter sommaren blir huden torrare och då är det bra att tillföra fukt och näring. Denna behandling ger dig en riktig dos av syre, mineraler och vitaminer. Behandlingen ger mycket lyster, fukt och näring samt att huden ser stålande frisk ut! Päron och mandel är noterna för denna sköna behandling. Rengöring, peeling, portömning, massage, mask samt avslutning med applicering av serum och vårdande crème.

Ungefärlig tid: 1 tim 15 min
Pris: 695 kr


Bronz Express lotion

Nyhet Bronz’ Express

Förläng sommaren med den mest sålda self-tanning lotion som har anlänt i Sverige!

Denna färgade lotion gör det lätt att applicera utan ränder och missfärgningar eftersom färgen visar dig hur och var du applicerar. Produkten kladdar inte, är lätt att använda och resultatet är omedelbart då vätskan är färgad.

Denna lotion passar till alla hudtyper, även till de som inte har något större pigment och har svårt för att få färg i solen.

Användning

Applicera jämnt med en bomullsrondell med vätskan på över ansikte, hals och dekolletage. Undvik ögonbryn och hårlinje. Det finns speciella appliceringshandskar till kroppen.

Tvätta händerna med kallt vatten efter användning av produkten.  

Applicera produkten 2-3 gånger i veckan för att få ett intensivt resultat.

Skönhetstips

För att få en mycket jämnare och snyggare applicering ska huden vara återfuktad och inte för torr. Använd gärna en dagkräm eller bodylotion först och låt den gå in i huden innan applicering av produkten.

Ta inte på vita kläder direkt efter appliceringen och duscha inte förrän tidigast 3 timmar efter användning.Sothys erbjudande

cinq mondes kit

cinq modes ansiktsbehandling

Five flowers ritual

Denna ljuvliga behandling tar med dig till en resa från alla världens hörn. Du får uppleva en mycket avkopplande stund med dess delikata doft och exceptionellt sköna massage. Behandlingen inleds av ljudet från Tingsha-Bells och ett djupt andetag under ett regn av doftande noter. Sedan görs en rengöring av huden och därefter en hudanalys som avgör vilka produkter som ska användas. Din hudtyp avgör vilken kontinent din resa har sina rötter i. Peeling, portömning, ansikts- och skalpmassage, mask samt applicering av anpassad ögoncrème, serum och crème ingår i ritualen. Resan avslutas med aromatic regn och ljudet av Tingsha Bells. Lyster, boost, fukt, renhet och näring blir resultatet av denna ljuvliga behandling.

”VAR GOD MOT DIN KROPP SÅ ATT DIN SJÄL VILL STANNA KVAR” - Indiskt ordspråk

Ungefärlig tid 1 tim 15 min
Pris 750:-cinq mondes logo


Nu lanseras det franska spa-märket Cinq Mondes i Sverige!


Vi välkomnar dig att ta del av en skön, effektfull och inspirerande resa. Upplev skönhetsritualer från världens alla hörn, ge njutning och livskraft för kropp och själ med inspiration hämtad från de ljuvliga platserna på vår jord.

I sparitualerna kombineras behagliga behandlingar med effektiva produkter och unika massagetekniker. Produkterna är dermatologiskt testade och utmärks av hög kvalitet, välbeprövade ingredienskombinationer och traditionsrika ceremonier.


Cinq Mondes riktlinjer:


  1. Ekologiska eller naturliga ingredienser så långt det är möjligt.
  2. Inga tilltäppande ingredienser.
  3. Noga utvalda konserveringsmedel.
  4. Dermatologiskt testade produkter.

Cinq Mondes använder sig av de enbart de bästa växtbaserade ingredienserna och försöker så långt det är möjligt använda ekologiskt odlade sådana. Produkterna är ej testade på djur, men på människor.

Cinq Mondes finns i över 40 länder och är internationellt erkänt för sina Span, som är rankade bland de bästa i världen.

”Var god mot din kropp så att din själ vill stanna kvar”
- Indiskt ordspråk

cinq mondes cinq mondes
cinq mondes cinq mondes

SKÖNHETSRITUALER FRÅN VÄRLDENS ALLA HÖRNRITUALER FRÅN BALI & SIAM, INDONESIEN & THAILAND

Härifrån kommer en mängd olika traditionella metoder och behandlingar som ger ny livskraft åt både kropp och själ. De mjukgör huden och ger den lyster med hjälp av ingredienser utvunna ur tropiska växter och frukter.

cinq mondesRITUALER FRÅN PEKING, KINA

I Kina anses massage ge balans och ett långt liv. I sökandet efter välbefinnande används växter från den traditionella kinesiska medicinen, växter vilkas välgörande effekter varit kända i tusentals år.

cinq mondesRITUALER FRÅN KYOTO, JAPAN

För att kunna bevara sin släta porslinslika hud använder japanska kvinnor cremer baserade på naturliga ingredienser ämnade att bevara en ungdomlig lyster. Manuella massagetekniker används för att ge en naturlig luftande effekt.

cinq mondesRITUALER FRÅN NORDAFRIKA OCH MELLANÖSTERN – MAROCKO, EGYPTEN, TUNISIEN, SYRIEN

Kvinnor ägnar sig åt rengörande ritualer i hammam för att ge huden en skimrande fräsch lyster. Dofterna från damaskusros och apelsinblom spelar en viktig roll i ritualerna.

cinq mondesRITUALER FRÅN DE POLYNESISKA ÖARNA

Den polynesiska läkekonsten, som använder sig av inte mindre än 2 000 växter, har tillämpats i århundraden i olika oljor och balsam med goda effekter.

cinq mondesRITUALER FRÅN BANGALORE, INDIEN

Ayurveda, den traditionsrika indiska läkekonsten – ”livets vetenskap” – kombinerar nyttoeffekterna av massage med nyttoeffekterna av urgamla indiska växter.

cinq mondesRITUALER FRÅN BAHIA, BRASILIEN

Brasilianska kvinnor är måna om kroppslig perfektion och sköter om sina kroppar med kaffebaserade slimmande behandlingar, energigivande massage och utrensande kroppsbehandlingar.

cinq mondesNy teknologi har anlänt hos Pomeline hudvård!
hudanalys

Bt Gear, för en professionell hudanalys och ett mycket bra komplement till olika behandlingar!


Erbjudanden från Sothys


Psss...!
Du vet väl om att jag erbjuder HELA Sothys sortiment.sothys body lotion och body scrub