Pomeline logo hudvårdssalong
köpa sothys produkter
Boka tid hos Pomeline skönhetssalong
brasiliansk vaxning
Brasiliansk Vaxning
Professionell, snabb och noggrann Brasiliansk Vaxning från en av Göteborgs mest erfarna och omtyckta skönhetssalong!


permanent hårborttagning med powerlite IPL

Permanent hårborttagning (IPL)Powerlite® IPL har genomgått produktutveckling, tester, forskning och uppföljning, allt i nära samarbete med läkare och hudterapeuter. Det är ett av de varumärken som funnits längst på marknaden. Behandlingarna är säkra och effektiva.

Om Powerlite® IPL

powerlite logo

Powerlite® IPL tar bort oönskad hårväxt med hjälp av intensivt pulsat ljus (IPL). Ljuset förstör hårsäcken så att inget nytt hår kan växa fram. Powerlite® IPL är snabb, säker och ger permanent hårreducering efter ett fåtal behandlingar. Behandlingen kan utföras både i ansiktet och på kroppen.

Powerlite® IPL förstör hundratals hårsäckar på mindre än en sekund med det intensivt pulsade ljuset. Ljuset absorberas av pigmentet i hårstrået och hårsäcken och omvandlas till värme. Proteinet i de hårstrån och hårsäckar som befinner sig i den aktiva fasen av växtcykeln förstörs. Därmed kan inte nytt hår bildas där igen.

Vilka hår- och hudtyper går att behandla?

De flesta hår- och hudtyper går att behandla, men generellt sätt gäller att ju mörkare hår och ljusare hy, desto snabbare och bättre resultat. Mörk hud och solbränd hud lämpar sig inte för behandling. Vitt och grått hår reagerar inte på behandlingen eftersom hårsäckarna måste innehålla melanin. Även rött hår är i vissa fall svårt att behandla med IPL.

Alla ytor på kroppen går att behandla såsom ansikte, ben, rygg, bikini, brasiliansk, armhålor, bröst etc.

Antal behandlingar

I allmänhet behövs ca 4–8 behandlingar för att få bort all hårväxt. Det beror på att hårstrået måste befinna sig i växande fas för att påverkas. Ca. 20 % av håren är i växande fas och detta växlas i cykler med några månaders intervall. Det är dock väldigt individuellt hur många behandlingar som behövs för att uppnå ditt önskade resultat.

Innan din behandling

Innan din första behandling vill jag att du kommer på en kostnadsfri konsultation där vi går igenom diverse information, eventuella frågor samt att jag kommer att göra en bedömning om behandlingen är lämplig att utföra på dig.

Mellan behandlingar

Vanligtvis sker behandlingarna mellan 8–12 veckors mellanrum. Mellan behandlingarna kan håret rakas eller klippas. Undvik dock vaxning och pincettplockning. Låt huden vila från solning utomhus eller i solarium en månad före behandling. Låt även huden vila från sol en vecka efter behandling och använd solskyddsfaktor SPF 30 vid vistelse i sol.

Efter din behandling

Efter din behandling kan det uppstå rodnad eller svullnad, men dessa försvinner inom några timmar.

Fördelar med IPL


före och efter ipl permanent hårborttagning

Powerlite® IPL - det självklara valet när du vill ha resultat.

Permanent hårborttagning Prislista

Överläpp 800:-
Haka 800:-
Överläpp & Haka 1400:-
Hals 1100:-
Bikinilinje  2000:-
Bikini + 2200:-
Brasiliansk 2500:-
Underben 3000:-
Underben och bikini 3800:-
Lår 3000:-
Lår inkl. bikini 4200:-
Hela ben inkl. bikini 5800:-
Armhålor 1200:-
Rygg 3600:-
Bröst 2200:-
Bröst & mage 3200:-
Mage 1800:-
Magsträng 600:-
Nacke/hårfäste 1200:-
Underarmar 1700:-
Överarmar 1200:-
Hela armar 2500:-
Händer 800:-
Fötter  800:-
Enstaka strån/puls 500:-


Priserna gäller per behandlingstillfälle.

Nyhetserbjudande!
Just nu får du 20% rabatt på de två första behandlingarna. Gäller på valfri IPL-behandling. Giltigt till och med maj månad. (Obs! Det går bra att betala en behandling åt gången).