Pomeline logo hudvårdssalong
köpa sothys produkter
Boka tid hos Pomeline skönhetssalong
brasiliansk vaxning
Brasiliansk Vaxning
Professionell, snabb och noggrann Brasiliansk Vaxning från en av Göteborgs mest erfarna och omtyckta skönhetssalong!


Ansiktsbehandling

Ansiktsbehandling

Behandlingarna som erbjuds är anpassade efter just er hudtyp. Alla produkter är baserade på naturliga ingredienser utvunna från havet och växtriket. De är heller inte testade på djur. Produkterna garanterar er synliga resultat redan efter första behandlingen.

ansiktsbehandling Sothys vår och sommar 2018

Den nya säsongsbehandlingen höst/vinter har anlänt med noter av Passionsfrukt & Vanilj!

Låt dig frestas av en gourmetdoft av passionsfrukt och vanilj i denna ljuvliga ansiktsbehandling. Nu under denna kalla perioden blir huden ofta trött och torr. Denna behandling är perfekt för att tillföra fukt och näring då den ger din hud en riktig dos av syre, mineraler och vitaminer. Behandlingen ger även mycket lyster och gör så att huden ser stålande frisk ut! Rengöring, peeling, portömning, massage, mask samt avslutning med applicering av serum och vårdande crème.

Skön, avkopplande, fuktighetsgivande och näringsrik behandling som får huden att stråla.

Ungefärlig tid: 1 tim 15 min
Pris: 800 kr.


ansiktsbehandling Sothys vår och sommar 2018

Lyftande och rynkkorrigerande ansiktsbehandling
– IT Youth treatment


Denna signaturbehandling från Sothys är den bästa ansiktsbehandling som du kan ge din hud. För dig som är kräsen och resultatorienterad är denna den ultimata och mest kompletta behandlingen mot åldrande. En anti-aging hög effektiviserad personlig behandling: genom 5 nyckelsteg och inte mindre än 8 specifika formler, upplev Sothys-effektiviteten i samband med 1tim 30min av avslappning, lyx och expertomhändertagning för en mycket synligt yngre hud.

I denna behandling ingår rengöring, aha-syra, djupgående peeling, portömning, rynkkorrigering, bindvävsmassage, avkopplande massage och lyftande dubbelmask. Du får ett unikt behandlingsresultat. Lämplig från 25 års ålder och uppåt.

Ungefärlig tid: 1 tim och 30 min
Pris: 950 kr


cinq modes ansiktsbehandling

Five flowers ritual

Denna ljuvliga behandling tar med dig till en resa från alla världens hörn. Du får uppleva en mycket avkopplande stund med dess delikata doft och exceptionellt sköna massage. Behandlingen inleds av ljudet från Tingsha-Bells och ett djupt andetag under ett regn av doftande noter. Sedan görs en rengöring av huden och därefter en hudanalys som avgör vilka produkter som ska användas. Din hudtyp avgör vilken kontinent din resa har sina rötter i. Peeling, portömning, ansikts- och skalpmassage, mask samt applicering av anpassad ögoncrème, serum och crème ingår i ritualen. Resan avslutas med aromatic regn och ljudet av Tingsha Bells. Lyster, boost, fukt, renhet och näring blir resultatet av denna ljuvliga behandling.

”VAR GOD MOT DIN KROPP SÅ ATT DIN SJÄL VILL STANNA KVAR” - Indiskt ordspråk

Ungefärlig tid 1 tim 15 min
Pris 750:-


Sothys Sensitive skin fundamental treatment

Sothys känslig hy behandling
För dig som aldrig har vågat göra en ansiktsbehandling p.g.a. din känsliga hud, allergi eller röd hud med couperose så är denna klassiska ansiktsbehandling perfekt. Behandlingen lugnar och förstärker hudens immunförsvar och förstärker kärlväggarna. Behandlingen minskar hettningar och stickningar och ger huden en möjlighet att bygga upp och förstärka huden på ett skonsamt sätt.

Behandlingen inleds med en mjuk rengöringsmask som följs av applicering av ett ultra-mjukgörande serum. Sedan utförs en massage med hjälp av kalla porslinsskedar. Efteråt läggs en fuktgivande och lugnade mask. Slutligen appliceras ett lugnande serum och en balanserande kräm.

Den här fantastiska ansiktsbehandlingen ger en omedelbar komfort och lämnar din hy silkeslen!

Ungerfärlig tid: 55 min
Pris: 720 kr

Om du vill ha portömning: 790 kr.

Om du vill behålla en långvarig effekt av din behandling finns hela serien för känslig hud tillgänglig i min salong.


Klassisk ansiktsbehandling

klassisk ansiktsbehandling

Rengöring, peeling, ångbad, portömning, behaglig massage av ansikte, hals och axlar som hjälper er att koppla av samt ökar blodcirkulationen, ansiktsmasken är anpassad till just din behov. Behandlingen avslutas med en applicering av en crème som ger mjukhet, fukt och näring.

Ungefärlig tid: 1 tim 20 min.
Pris: 695 Kr
Pris: 870 kr (inkluderar färgning av ögonbryn och fransar)


Energizing Intensive treatment

Sothys Energizing Intensive treatment

Intensiv behandling med Sibirisk ginseng för att omhulda huden med en våg av ljus och avslöja dess ungdomlighet. Verkar som en booster och ger dig en hydraterande och anti-aging effekt. Dessutom tillförs ansiktet ny energi och lyster samt huden blir fri från orenheter.

Behandlingen utförs i flera steg: rengöring, djuprengörande exfoliating scrub, applicering av serum och Sibirisk ginsengkoncentrat. Under den verkande tiden utförs energimassagen. Därefter ges avslappningsmassage, dubbel ansiktsmask och avslutningsvis applicerande av energizing day cream, serum och ögoncreme.

Behandlingen ger omedelbart lystergivande resultat och huden blir jämnare och slätare. Universal behandling för alla hudtyper, alla åldrar - hela året runt !


Ungefärlig tid: 2 tim.
Pris: 850 Kr


Skinskrubber ansiktsbehandling

skinscrubber  skinscrubber2

I denna högteknologiska ansiktsbehandling används en special ultraljudsmaskin, som sänder ut högfrekventa vågor. Ultraljudbehandlingen har fördelen att kunna användas på olika hudtyper och kan förbättra många vanliga hudåkommor såsom t ex acne, rosacea, solskadad hud.

Ultraljudmaskinen arbetar för att exfoliera döda hudceller för att ge en klar och strålande hud utan rodnad och irritation. Behandlingen lossar smuts och talg från porerna och hårsäckarna, vilket resulterar i mindre pormaskar och finnar. Den stimulerar även hudens collagen- och elastinproduktion. Ton och struktur blir jämnare och enhetligare. Den stimulerar blodflödet, underlättar huden att ta åt sig fukt och hjälper hudvårdsprodukten att göra sitt jobb, genom att tränga djupare in i huden. Lämplig för de flesta människor.

De soniska vågorna som avges av ultraljudsmaskinen är inte skadlig för din hälsa, men om du har en diagnostiserad hjärtsjukdom, graviditet eller cancer är det bäst att hoppa över ultraljudsbehandlingar. Eftersom ultraljudmekanismen är så effektiv blir borttagning av pormaskar smärtfri. Din hud kommer att få en fin lyster, vilket gör den till en perfekt behandling att få innan en stor händelse. I behandlingen ingår rengöring, peeling, ångbad, ultraljud, massage, applicering av mask, serum och crème anpassad efter din hudtyp. Välkommen in och njut av denna behagliga behandling!

Ungefärlig tid: 1 tim 15 min.
Pris: 720 Kr


Lyftande och rynkreducerande ansiktsbehandling

Collagene Hyaluronique Intensive treatment

Lyftande och rynkreducerande ansiktsbehandling

Sothys har utvecklat denna revolutionerande cosmeceutical behandlingen mot hudens åldrande. Behandlingen utförs med djupgående massageteknik och arbetar intensivt på hudens linjer och spänst. I behandlingen ingår djuprengöring, peeling, portömning, massage, linjekorrigering med hyaluronsyra, spänstgivande elastin och uppstramande collagen. Därefter applicering av kollagenmask. Avslutning med serum, ögoncrème och anpassad antiagecrème. Omedelbart resultat, kan även göra som kur.

Ungefärlig tid: 1 tim. 30 min.
Pris: 750 Kr

Fresh-up behandling

aroma stunden ansiktsbehandling

I denna korta behandling ingår rengöring, peeling, ansiktsmassage, mask samt applicering av kräm. Behandlingen ger en mjukgörande effekt och vacker lyster.

Ungefärlig tid: 45 min.
Pris: 595 Kr

Ny hydraterande och intensiv ansiktsbehandling som ger en absolut känsla av välbehag, komfort och fullständig återfuktning.

Hydroadvance ansiktsbehandling


Komplett, universal, multi-målinriktad behandling för alla hudtyper. Underbehandlingen gör vi en grundlig rengöring, enzimatiskt peeling, ångbad, portömning, modelage/ massage, applicering av peel-off plumping mask och som avslutning läggs anpassande serum och crème.

Fördelar: Slät utfylld och synligt yngre hud, ”plumping” effekt.

Ungefärlig tid: 1 tim. 30 min.
Pris: 750 Kr

Eye Contour Intensive Treatment från Sothys

Eye Contour Intensive Treatment från Sothys

En ny behandling som ger en fantastisk anti-aging och lyftande effekt. Den är särskilt utformad för området runt ögat och hjälper mot omedelbara tecken på trötthet och åldrande. Kombinationen med händerna på kosmetolog och porslin är specialdesignat för Sothys.

Alla produkter är doftfria, utan färgämnen och har testats under oftalmologisk kontroll. Alla hudtyper tillämpas för denna underbara behandling.

Ögonbehandlingen är avkopplande och dränerande. Massagen utförs med kylt porslin från Limoges som ger häpnadsväckande resultat för trötta ögon, svullnader och åldrande runt ögonpartiet.

En professionell och komplett ögonbehandling för att få tillbaka ett strålande utseende runt ögonen!

Ungefärlig tid: 30 min.
Pris: 495 Kr

Ansiktsbehandling för män

Denna skräddarsydda syresättande ansiktsbehandling är anpassad till de speciella behoven för mannens hud och ger en härlig avslappning. Motverkar trött och glåmig hud. Vitaliserar och ger huden en fräsch och fin lyster.

Ungefärlig tid: 1 tim. 15 min.
Pris: 695 Kr

Priserna gäller tills vidare. Vi reserverar oss mot felskrivning av priser.