Ansiktsbehandling för ditt ansikte 
Pomeline Logo Vit Meny Hem Erbjudanden Behandlingar Produkter Kontakt

Ansiktsbehandlingansiktsbehandling

Behandlingarna som erbjuds är anpassade efter just er hudtyp. Alla produkter är baserade på naturliga ingredienser utvunna från havet och växtriket. De är heller inte testade på djur. Produkterna garanterar er synliga resultat redan efter första behandlingen.


Ansiktsbehandlingar från Sothys

Den nya säsongsbehandlingen vår/sommar 2022 har anlänt med fräscha toner av kiwi och ananas.

I denna ljuvliga ansiktsbehandling möts du av en fräsch doft av kiwi och ananas, som båda är fyllda med c-vitaminer och antioxidanter som är uppiggande för din hud.

Efter den långa vintern behöver huden en kick. Denna behandling är perfekt för att tillföra fukt och näring då den ger din hud en riktig dos av syre, mineraler och vitaminer. Behandlingen ger även mycket lyster och gör så att huden ser stålande frisk ut! Rengöring, peeling, tömning av porer med ångbad, massage, mask samt avslutning med applicering av serum och vårdande crème.

Skön, avkopplande, fuktgivande och näringsrik behandling för alla hudtyper.

Ungefärlig tid: 1 tim. och 15 min.

Pris: 850 kr


Bt-titan ansiktsbehandling.
-för jämnare och slätare hudstruktur
Avancerade resultat – utan nålar

bt titan® är en högkvalitativ så kallad mikropenna för professionellt bruk. Den används för att utföra professionell mekanisk mikroslipning och även inslussning av kraftfulla serum. Med hjälp av så kallade Nano Tips, som är små pyramidformade tippar i slitstark silikon, poleras hudytan vilket innebär att struktur och hudton jämnas ut. Behandlingen anpassas efter ditt hudtillstånd och vi rekommenderar den särskilt till dig som upplever problem med förstorade och/eller tilltäppta porer, ojämn pigmentering eller mer markanta mimiska linjer och uttorkad hud.

Resultat som syns

Med bt-titan® optimerar hudterapeuten din behandling genom att exakt anpassa och kontrollera styrkan av mikroslipning eller inslussning efter ansiktets olika zoner. I stället för att som med microneedling orsaka öppna kanaler i huden, så luckras hudytans celler upp med hjälp av de hygieniska och engångsförpackade tipparna. Detta stimulerar både cellförnyelse och hudens förmåga att absorbera aktiva ingredienser. Behandling med bt-titan® är perfekt för dig som söker det där lilla extra men inte vill hantera biverkningar efter mer invasiva tekniker. Kontakta din auktoriserade hudterapeut för mer information och rådgivning.

bt titan® - ansiktsbehandling med mikroslipning/inslussning

I samband med den inledande konsultationen och hudanalysen kommer du och din hudterapeut överens om målsättningen med din behandling. Hudterapeuten skräddarsyr därefter en unik behandling och kommer tillsammans med mikropennan bt titan® att använda kraftfulla behandlingsprodukter för att se till att du får så maximala resultat som möjligt. Välj mellan följande inriktningar på din bt titan-behandling:

För att uppnå bästa resultat rekommenderas att man gör en kur under tre tillfällen. Behandlingen tar ca. 45 min
Pris: 1700:- per behandlingstillfälle.

Specialerbjudande!
Vid köp av 3 behandlingar ges 1000:- rabatt.


Detox Energie Intensive treatment

En behandling för att ge huden förnyad energi och hjälpa den att försvara sig själv i situationer där den utsätts för skadliga effekter av stressfull miljöpåverkan. Den skadliga påverkan på huden leder till snabbare åldrande av huden. Denna behandling rekommenderas om du har en trött och glåmig hud, då din hy får en rejäl booster effekt och förhöjer hudens skönhet. Nyckelingredienserna för denna behandling är organiskt fläderbärsextrakt och organiskt energigivande ginseng rotextrakt.

Fördelar med denna behandling:

Behandlingen inleds med att huden rengörs två gånger och följs upp av exfoliering av huden med en Trippel-action peeling. Sedan utförs en portömning efter ångbad samt applicering av olika serum och krämer för att kunna utföra den perfekta massagen. Efteråt appliceras två olika masker, en innehållandes vitamin C som ger lyster till din hy medan den andra lyfter upp huden. Slutligen appliceras ögonkräm, serum och kräm från den nya Detox Energie-serien. Efter avslutad behandling garanteras att din hy blir extremt ren, mjuk och får en fin lyster. Behandlingen är till för alla hudtyper.

Ungefärlig tid: 1 tim. och 15 min

Pris: 950 kr


IT Youth treatment

Lyftande och rynkkorrigerande ansiktsbehandling

Denna signaturbehandling från Sothys är den bästa ansiktsbehandling som du kan ge din hud. För dig som är kräsen och resultatorienterad är denna den ultimata och mest kompletta behandlingen mot åldrande. En anti-aging hög effektiviserad personlig behandling: genom 5 nyckelsteg och inte mindre än 8 specifika formler, upplev Sothys-effektiviteten i samband med 1tim 30min av avslappning, lyx och expertomhändertagning för en mycket synligt yngre hud.

I denna behandling ingår rengöring, aha-syra, djupgående peeling, portömning, rynkkorrigering, bindvävsmassage, avkopplande massage och lyftande dubbelmask. Du får ett unikt behandlingsresultat. Lämplig från 25 års ålder och uppåt.

Ungefärlig tid: 1 tim och 30 min

Pris: 950 kr


Återfuktande ansiktsbehandling

En intensiv och återfuktande ansiktsbehandling som ger en absolut känsla av välbehag, komfort och fullständig återfuktning.

Komplett, universal, multi-målinriktad behandling för alla hudtyper. Under behandlingen gör vi en grundlig rengöring, enzimatiskt peeling, ångbad, portömning, modelage/ massage, applicering av peel-off plumping mask och som avslutning läggs anpassande serum och crème.

Fördelar: Slät utfylld och synligt yngre hud, ”plumping” effekt.

Ungefärlig tid: 1 tim och 30 min.

Pris: 820 kr


Ansiktsbehandlingar från dr. Belter

Aloe Vera Sensitive Treatment

Lugnande och återbyggande behandling för dig med hyperkänslig hy.

PASSAR
Alla men speciellt känslig och hyperkänslig hud.

EGENSKAP OCH FOKUS
Antiinflammatorisk, återuppbyggande, sårläkande, återfuktande och fuktbindande, lugnande och mjukgörande.

UTFÖRANDE
Rengöring, peeling med Enzym cream peeling, massage, mask och avslutande applicering av serum och ansiktskräm

Ungefärlig tid: 60 min.

Pris: 750 kr


Vitamin Protection Treatment

Klassisk vitaminbehandling för återuppbyggnad.

PASSAR
Alla men speciellt torr, skör och ansträngd hud.

NYCKELINGREDIENS OCH FOKUS
Aktiverande, fuktbindande och skyddande. Stimulerar kollagensyntesen och stärker huden.

UTFÖRANDE
Rengöring, peeling, portömning med ångbad, massage, mask och applicerande av ampoule och passande ansiktskräm.

Ungefärlig tid: 1 tim. och 15 min.

Pris: 850 kr


Stress Release Hydroboost-Treatment

Intensivt återfuktande behandling med avslappande ädelstensmassage och aloe vera mask.

PASSAR
Alla men speciellt för torr och irriterad hud.

EGENSKAP OCH FOKUS
Djupt återfuktande, lugnande och avslappnande antistress för huden.

UTFÖRANDE
Rengöring, peeling, applicering av ampull Intensa, portömning, massage, mask och avslutande applicering av serum och ansiktskräm.

Ungefärlig tid: 1 tim. och 15 min.

Pris: 850 kr


Övriga ansiktsbehandlingar

Klassisk ansiktsbehandling

Rengöring, peeling, ångbad, portömning, behaglig massage av ansikte, hals och axlar som hjälper er att koppla av samt ökar blodcirkulationen, ansiktsmasken är anpassad till just din behov. Behandlingen avslutas med en applicering av en crème som ger mjukhet, fukt och näring.

Ungefärlig tid: 1 tim och 20 min

Pris: 825 kr


Fresh-up behandling

I denna korta behandling ingår rengöring, peeling, ansiktsmassage, mask samt applicering av kräm. Behandlingen ger en mjukgörande effekt och vacker lyster.

Ungefärlig tid: 45 min.

Pris: 725 kr


Ansiktsbehandling för män

Denna skräddarsydda syresättande ansiktsbehandling är anpassad till de speciella behoven för mannens hud och ger en härlig avslappning. Motverkar trött och glåmig hud. Vitaliserar och ger huden en fräsch och fin lyster.

Ungefärlig tid: 1 tim. och 15 min.

Pris: 825 kr