Ansiktsbehandling för ditt ansikte 
Pomeline Logo Vit Meny Hem Erbjudanden Behandlingar Produkter Kontakt

Ansiktsbehandlingansiktsbehandling

Behandlingarna som erbjuds är anpassade efter just er hudtyp. Alla produkter är baserade på naturliga ingredienser utvunna från havet och växtriket. De är heller inte testade på djur. Produkterna garanterar er synliga resultat redan efter första behandlingen.


Detox Energie Intensive treatment

En behandling för att ge huden förnyad energi och hjälpa den att försvara sig själv i situationer där den utsätts för skadliga effekter av stressfull miljöpåverkan. Den skadliga påverkan på huden leder till snabbare åldrande av huden. Denna behandling rekommenderas om du har en trött och glåmig hud, då din hy får en rejäl booster effekt och förhöjer hudens skönhet. Nyckelingredienserna för denna behandling är organiskt fläderbärsextrakt och organiskt energigivande ginseng rotextrakt.

Fördelar med denna behandling:

Behandlingen inleds med att huden rengörs två gånger och följs upp av exfoliering av huden med en Trippel-action peeling. Sedan utförs en portömning efter ångbad samt applicering av olika serum och krämer för att kunna utföra den perfekta massagen. Efteråt appliceras två olika masker, en innehållandes vitamin C som ger lyster till din hy medan den andra lyfter upp huden. Slutligen appliceras ögonkräm, serum och kräm från den nya Detox Energie-serien. Efter avslutad behandling garanteras att din hy blir extremt ren, mjuk och får en fin lyster. Behandlingen är till för alla hudtyper.

Ungefärlig tid: 1 tim. och 15 min

Pris: 950 kr


Sothys säsongsbehandling vår & sommar

Den nya säsongsbehandlingen vår/sommar 2020 har anlänt med noter av Hallon & Svartvinbär!

I denna ljuvliga ansiktsbehandling möts du av en härlig fräsch doft av hallon, känd för dess tonande verkan, och svartvinbär, känd för dess återmineraliserande verkan. Efter den långa vintern behöver huden återhämta sig. Denna behandling är perfekt för att tillföra fukt och näring då den ger din hud en riktig dos av syre, mineraler och vitaminer. Behandlingen ger även mycket lyster och gör så att huden ser stålande frisk ut! Rengöring, peeling, portömning, massage, mask samt avslutning med applicering av serum och vårdande crème.

Skön, avkopplande, fuktighetsgivande och näringsrik behandling för alla hudtyper.

Ungefärlig tid: 1 tim. och 15 min.

Pris: 850 kr


IT Youth treatment

Lyftande och rynkkorrigerande ansiktsbehandling

Denna signaturbehandling från Sothys är den bästa ansiktsbehandling som du kan ge din hud. För dig som är kräsen och resultatorienterad är denna den ultimata och mest kompletta behandlingen mot åldrande. En anti-aging hög effektiviserad personlig behandling: genom 5 nyckelsteg och inte mindre än 8 specifika formler, upplev Sothys-effektiviteten i samband med 1tim 30min av avslappning, lyx och expertomhändertagning för en mycket synligt yngre hud.

I denna behandling ingår rengöring, aha-syra, djupgående peeling, portömning, rynkkorrigering, bindvävsmassage, avkopplande massage och lyftande dubbelmask. Du får ett unikt behandlingsresultat. Lämplig från 25 års ålder och uppåt.

Ungefärlig tid: 1 tim och 30 min

Pris: 950 kr


Sothys Sensitive skin fundamental treatment

Den här fantastiska ansiktsbehandlingen ger en omedelbar komfort och lämnar din hy silkeslen!

För dig som aldrig har vågat göra en ansiktsbehandling p.g.a. din känsliga hud, allergi eller röd hud med couperose så är denna klassiska ansiktsbehandling perfekt. Behandlingen lugnar och förstärker hudens immunförsvar och förstärker kärlväggarna. Behandlingen minskar hettningar och stickningar och ger huden en möjlighet att bygga upp och förstärka huden på ett skonsamt sätt.

Behandlingen inleds med en mjuk rengöringsmask som följs av applicering av ett ultra-mjukgörande serum. Sedan utförs en massage med hjälp av kalla porslinsskedar. Efteråt läggs en fuktgivande och lugnade mask. Slutligen appliceras ett lugnande serum och en balanserande kräm. Om du vill behålla en långvarig effekt av din behandling finns hela serien för känslig hud tillgänglig i min salong.

Ungefärlig tid: 55 min

Pris: 850 kr


Klassisk ansiktsbehandling

Rengöring, peeling, ångbad, portömning, behaglig massage av ansikte, hals och axlar som hjälper er att koppla av samt ökar blodcirkulationen, ansiktsmasken är anpassad till just din behov. Behandlingen avslutas med en applicering av en crème som ger mjukhet, fukt och näring.

Ungefärlig tid: 1 tim och 20 min

Pris: 795 kr


Energizing Intensive treatment

Intensiv behandling med Sibirisk ginseng för att omhulda huden med en våg av ljus och avslöja dess ungdomlighet. Verkar som en booster och ger dig en hydraterande och anti-aging effekt. Dessutom tillförs ansiktet ny energi och lyster samt huden blir fri från orenheter.

Behandlingen utförs i flera steg: rengöring, djuprengörande exfoliating scrub, applicering av serum och Sibirisk ginsengkoncentrat. Under den verkande tiden utförs energimassagen. Därefter ges avslappningsmassage, dubbel ansiktsmask och avslutningsvis applicerande av energizing day cream, serum och ögoncreme.

Behandlingen ger omedelbart lystergivande resultat och huden blir jämnare och slätare. Universal behandling för alla hudtyper, alla åldrar - hela året runt !

Ungefärlig tid: 2 tim

Pris: 850 kr


Fresh-up behandling

I denna korta behandling ingår rengöring, peeling, ansiktsmassage, mask samt applicering av kräm. Behandlingen ger en mjukgörande effekt och vacker lyster.

Ungefärlig tid: 45 min.

Pris: 695 kr


Återfuktande ansiktsbehandling

En intensiv och återfuktande ansiktsbehandling som ger en absolut känsla av välbehag, komfort och fullständig återfuktning.

Komplett, universal, multi-målinriktad behandling för alla hudtyper. Under behandlingen gör vi en grundlig rengöring, enzimatiskt peeling, ångbad, portömning, modelage/ massage, applicering av peel-off plumping mask och som avslutning läggs anpassande serum och crème.

Fördelar: Slät utfylld och synligt yngre hud, ”plumping” effekt.

Ungefärlig tid: 1 tim och 30 min.

Pris: 820 kr


Eye Contour Intensive Treatment från Sothys

En professionell och komplett ögonbehandling för att få tillbaka ett strålande utseende runt ögonen!

En behandling som ger en fantastisk anti-aging och lyftande effekt. Den är särskilt utformad för området runt ögat och hjälper mot omedelbara tecken på trötthet och åldrande. Kombinationen med händerna på kosmetolog och porslin är specialdesignat för Sothys.

Alla produkter är doftfria, utan färgämnen och har testats under oftalmologisk kontroll. Alla hudtyper tillämpas för denna underbara behandling.

Ögonbehandlingen är avkopplande och dränerande. Massagen utförs med kylt porslin från Limoges som ger häpnadsväckande resultat för trötta ögon, svullnader och åldrande runt ögonpartiet.

Ungefärlig tid: 30 min.

Pris: 495 kr


Ansiktsbehandling för män

Denna skräddarsydda syresättande ansiktsbehandling är anpassad till de speciella behoven för mannens hud och ger en härlig avslappning. Motverkar trött och glåmig hud. Vitaliserar och ger huden en fräsch och fin lyster.

Ungefärlig tid: 1 tim. och 15 min.

Pris: 795 kr